Olen jo pitkään miettinyt uuden, aktiivisen blogin aloittamista. Toki mulla oli aikaisemmin bloggerissa oma blogi, mutta se on jäänyt jostain syystä niin vähäiselle käytölle, etten jaksanut sinne enää kirjoittaa. Vuodatus.netissä huomasin mukavan ominaisuuden: Voit seurata kätevästi muiden blogeja ja artikkeleita, joten tekemisen ei luulisi loppuvan kovin nopeasti kesken, jos tylsyys pääsee yllättämään. 

Alkuvuodesta sain idean alkaa kirjoittamaan omaa novellia, ja sen parissa vietinkin useamman yön. Kirjoittamisen vimma kun oikein iskee päälle, ei sitä tunnu pystyvän pysäyttämään. Sain kirjoitelmani valmiiksi noin kuukausi sitten, ja totesin että matka on vielä pitkä silläkin saralla. Vaikka sanoja alkaa löytymään ja lauseita muodostumaan, tarina etenee haluamallaan tavalla, on oman kirjoitustyylin löytäminen se kaikista aikaa vaativin projekti.

Halusin valita tämän artikkelin otsikoksi "kevättä rinnassa," sillä se kuvastaa loistavasti tämänhetkistä fiilistäni. Auringon paistaessa mieli on positiivinen ja halajaa jo keväisten harrastusten pariin. Kalastus ja moottoripyöräily ovat aina olleet lähellä sydäntä, ja seuraavien lämpimien kelien halatessa suomea varmasti lähdenkin uistinta uittamaan. Kun pienistä asioista jotka parantavat mieltä on kyse, oli aivan uskomattoman mukavaa lähteä kauppaan pelkässä kauluspaidassa ja farkuissa. Olen kesän lapsi, ei siitä pääse mihinkään.