On kulunut taas tovi siitä kun viimeksi avasin sanaisan arkkuni teille tänne Vuodatukseen. Ensimmäisen novellini valmiiksi saamisesta on kulunut jo hyvä tovi, ja seuraava projekti on keskeneräisenä tietokoneeni kovalevyllä. 

Nyt kun asiaa miettii syvemmin, ehkä kirjoittaminen on kuin onkin se ammatti johon haluaisin pyrkiä. Sellainen omituinen, utuinen haave joka jossain aivojeni perukoilla kutoo sukkaa ja odottaa että avaisin sille kunnolla oven?

Tällähetkellä kirjoitan tarinaa huippusuositusta Blizzard Entertainmentin videopelistä "World of Warcraft." Valtaisalla historialla varustettu fantasiamaailma kahlitsi mielenkiintoni jo kymmenen vuotta sitten, ja tässä sitä nyt ollaan.

Päätin aloittaa tämänhetkisen projektin varsinaisesti vasta kolmisen viikkoa sitten. Töissä ollessani totesin itselleni: "Joo, nyt mä sen teen." Kaivoin puhelimen taskustani ja aloin kirjoittamaan muistioon ensimmäistä kappaletta. Siitähän se sitten lähti. Nyt kappaleita on kertynyt jo toistakymmentä, ja jälleen uutena utuisena haaveena olisi saada aikaiseksi jopa kaksi kirjaa. 

Tekijänoikeuslait ovat siinä mielessä muurina edessäni, että en saa tarinaani julkaistua mihinkään suuntaan Suomessa. Tai ainakaan en usko. Vaskikirjoista minulle vastattiin, että he eivät ainakaan tällaiseen kykene, ja siihen minun on luultavasti tyydyttävä. Onneksi en tee tätä liian vakavasti, omaksi ilokseni kirjoittaminen tuntuu hienolta, ja ystäväni kyllä kertovat mitä mieltä ovat mielikuvitukseni tuotoksista. 

Tällaista tähän päivään, hyvää loppuviikkoa.